Glaf geam - pervaz

Cel Mai Simplu Mod de Montaj a unui Glaf geam – pervaz

Usurinta cu care se monteaza, acest Glaf geam – pervaz, se realizeaza prin urmatoarele etape:

  • Se monteaza cu ajutorul diblurilor si unde este posibil cu silicon.
  • Se desface folia de protectie de pe tavla .
  • Se mai poate monta, deasupra pervazului, cu ajutorul autofiletantelor.

Eleganța și Durabilitatea Glafului pentru geam – pervaz

Glaf geam – pervaz gard , din tabla, reprezintă o soluție mai ieftina, avand in vedere usurinta cu care se poate monta, eliminandu-se costurile cu manopera.Practic se pot achizitiona la set () si acestea se pot monta in regim propriu.

Estetică

Estetica pentru delimitarea și securizarea spațiilor exterioare. Acest tip de Glaf pentru geamuri – pervaz este realizat din tabla de 0.5mm identica cu cea folosita la invelitori, vopsita electrostatic, de înaltă calitate, cea ce ofera o rezistență sporită împotriva coroziunii și intemperiilor.Glaful, vine la set protejate de folia de protectie lipita pe tabla, din fabrica.

Prin designul său simplu, dar elegant, Glaf pentru geam din tabla, se integrează armonios în orice peisaj, fie că este vorba de casa, o birou de afaceri sau spatiu comercial.

Set glaf pvc

Detalii:

Pentru detalii (daca doriti sa va ajut cu informatii) va rog sa ma sunati la numarul de telefon: 0763214947 puteti trimite mesaj, pe adresa de email: detalii@panouridegard.ro

Caracteristici Principale

Durabilitate:

Vopsire electrostatica, cu posibilitatea de a alege culoarea potrivita asigură o protecție de lungă durată împotriva ruginii, ceea ce face acest Glaf de geam – pervaz o investiție durabilă și cost-eficientă.

Instalare Ușoară:

Glaf geam – pervaz este conceput pentru a fi ușor de instalat, având un sistem usor de prins, ce permite montarea rapidă și eficientă.

Versatilitate:

Poate fi utilizat în diverse configurații, adaptându-se nevoilor specifice de estetică ale fiecărui spațiu.

Estetică Plăcută:

Oferă un aspect neted și uniform, ideal pentru a crea un aspect atrăgător vizual.

Diversitate de culori:

Exista un Paletar Culori Gard foarte divers, pornind de la Alb RAL 9002, si terminand cu Negru RAL 9005

Paletar Culori Gard

Concluzie

Alegând un Glaf pentru geam – pervaz Ieftin Elegant din tabla, beneficiezi de un echilibru perfect între funcționalitate și stil. Este o opțiune ideală pentru cei care caută o soluție estetica de protectie a pervazului, care rezista în timp și adauga valoare estetică proprietății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *