Cel Mai Simplu Mod de Montaj a unui Panou de Gard Orizontal

Usurinta cu care se monteaza, acest model de gard, se realizeaza prin urmatoarele etape:

  • Se monteaza cele doua laterale verticale ale panoului, pe stalpii de beton sau metal existenti (teava rectangulara) dupa caz.Acest lucru se realizeaza cu ajutorul diblurilor in cazul stalpilor de beton, sau autofiletante , in cazul stalpilor de metal
  • Se desface folia de protectie de pe lamele .
  • Se introduc pe rand lamele de gard, intre cele doua laterale si se prind, cu autofiletante, prin interior.
  • Se monteaza deasupra ultimei lamele, inchiderea orizontala, intre cele doua laterale, cu ajutorul autofiletantelor.

Eleganța și Durabilitatea Panoului de Gard din lamele orizontale

Panou de gard Ieftin, din lamele orizontale din tabla reprezintă o soluție mai ieftina, avand in vedere usurinta cu care se poate monta, eliminandu-se costurile cu manopera.Practic se pot achizitiona la set (lamelele, 2 laterale verticale, 1 inchidere orizontala, dibluri prindere si autofiletante) si acestea se pot monta in regim propriu.

Estetică

Estetica pentru delimitarea și securizarea spațiilor exterioare. Acest tip de gard este realizat din tabla de 0.5mm identica cu cea folosita la invelitori, vopsita electrostatic, de înaltă calitate, cea ce ofera o rezistență sporită împotriva coroziunii și intemperiilor.Lamelele, lateralele verticale, cat si inchiderea orizontala, vin la set protejate de folia de protectie lipita pe tabla, din fabrica.

Prin designul său simplu, dar elegant, panoul de gard din lamele de tabla, se integrează armonios în orice peisaj, fie că este vorba de o grădină, o curte de afaceri sau un parc.

Gard Ieftin Elegant

Detalii:

Pentru detalii (daca doriti sa va ajut cu informatii) va rog sa ma sunati la numarul de telefon: 0763214947 puteti trimite mesaj, pe adresa de email: detalii@panouridegard.ro

Caracteristici Principale

Durabilitate:

Vopsire electrostatica, cu posibilitatea de a alege culoarea potrivita asigură o protecție de lungă durată împotriva ruginii, ceea ce face acest gard o investiție durabilă și cost-eficientă.

Instalare Ușoară:

Lamelele sunt concepute pentru a fi ușor de instalat, având un sistem de îmbinare practic ce permite montarea rapidă și eficientă.

Versatilitate:

Poate fi utilizat în diverse configurații, adaptându-se nevoilor specifice de securitate și estetică ale fiecărui spațiu.

Estetică Plăcută:

Oferă un aspect neted și uniform, ideal pentru a crea un perimetru ordonat și atrăgător vizual.

Diversitate de culori:

Exista un Paletar Culori Gard foarte divers, pornind de la Alb RAL 9002, si terminand cu Negru RAL 9005

Paletar Culori Gard

Calculator Pret

Concluzie

Alegând un panou de gard Ieftin Elegant din Lamele din tabla, beneficiezi de un echilibru perfect între funcționalitate și stil. Este o opțiune ideală pentru cei care caută o soluție de împrejmuire ieftina, care să reziste în timp și să adauge valoare estetică proprietății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *